Recreatie (boot/camper/caravan)

Uw caravan uitstekend verzekerd
Een caravan is uw tweede thuis. Een plek om van uw vakantie te genieten. En tóch nieuwe regio’s en onbekende landen te ontdekken. Of om juist mee terug te keren naar uw favoriete camping. De Europeesche biedt een caravanverzekering die ervoor zorgt dat niets uw vakantieplezier kan bederven. Wat er ook gebeurt.

Caravan verzekeren? Altijd een dekking op maat
Omdat alle caravans anders zijn, bieden we maatwerk. U stelt de Caravanverzekering van de Europeesche naar eigen wens samen. En u betaalt alleen de dekking die u kiest. Met waardegarantie kunt u de verzekerde waarde van uw caravan 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Na deze periode doen wij u een voorstel om de waarde opnieuw vast te stellen. Zo is uw caravan perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Uw premie daalt mee 

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd Standaard Optioneel
Aansprakelijkheid (WA)
Brand, diefstal, natuurschade
Beschadiging / Aanrijding
Hagelschade
Particuliere verhuur
Inboedel
Accessoires
Voortent / luifel
Hulpverlening
Vervangend vervoelmiddel
Waardegerantie: 1, 3 of 5 jaar

De bootverzekering voor uw zeilboot, sloep, speedboot of jacht
Alle zorgen laten varen. Letterlijk. Wij Nederlanders zijn er goed in. We houden namelijk van watersport – ons land telt zo’n half miljoen pleziervaartuigen, van optimist tot motorjacht. Veel ervan zijn verzekerd bij de Europeesche. En daarvoor zijn goede redenen. Met onze bootverzekering kunt u namelijk echt zonder zorgen het water op!

Als u een zeilboot, speedboot, jacht of sloep verzekert, vindt u de beste bootverzekering bij de Europeesche. Onze bootverzekering geldt het hele jaar, op alle wateren van Europa, voor vrijwel alle typen boten. Blijft u alleen in Nederland? Dan krijgt u 10% korting op uw bootverzekering.

Bootverzekering, kies één van de zes manieren: 
1. Alleen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
2. WA/Brand
3. WA/Diefstal
4. WA/Brand en diefstal
5. WA/Casco
6. WA/Casco +

Bootverzekering met extra dekkingen
U kunt uw Bootverzekering aanvullen met extra dekkingen. Bijvoorbeeld om uw boottrailer of rechtsbijstand mee te verzekeren bij uw Bootverzekering.

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd WA Brand Diefstal Brand en diefstal Casco Casco +
Hulp
Schade  
brand
Diefstal
Weersomstandigheden
Aanvaring
Inboedel

Meer informatie over particuliere verzekeringen?

Vul het aanvraagformulier in