Auto/motor verzekering

Heeft u een nieuwe auto gekocht? Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Bij SAA bent u aan het juiste adres. U kunt online premies vergelijken en de autoverzekering afsluiten, u kunt ook een adviseur om hulp vragen.

Een autoverzekering heeft als doel alle schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. De dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht voor iedere autobezitter. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt aan derden. Met deze dekking bent u verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000, – bij materiële schade en € 5.600.000, – bij letselschade.

Basis dekkingen

Aansprakelijkheidsdekking
Schade toegebracht aan derden.
Goedkoopste dekking, maar ook de meest beperkte.

Beperkt Cascodekking
Ook schades aan eigen auto zijn gedekt: brand, diefstal, storm of botsing met dieren.

Volledig Cascodekking
Alle schades aan eigen auto ook wanneer het uw eigen schuld is.

Aanvullende dekkingen

Ongevallenverzekering voor inzittenden (OI)
Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijdt. Dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een ongevallen inzittenden verzekering wordt er een vast bedrag uitgekeerd om de financiële gevolgen (deels) op te vangen. Dit in geval van blijvende invaliditeit en overlijden.

Schadeverzekering voor inzittenden (SVI)
Indien u, een gezinslid of andere inzittenden door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijdt. Dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met een Schade inzittendenverzekering worden de inzittenden van het voertuig schadeloos gesteld. Er wordt gekeken naar de daadwerkelijk geleden schade, de schade uitkering is gemaximeerd.

Pechhulp dekking
Met de pechhulp dekking heeft u recht op professionele hulp bij pech onderweg. Deze pechservice is 24/7 bereikbaar om u te helpen. U heeft hierbij recht op reparatie ter plekke (indien mogelijk), vervoer van uw voertuig naar een nader te bepalen dealer of garage, vervoer naar huis van de inzittenden en tijdelijk vervangend vervoer indien het voertuig binnen x periode niet gerepareerd kan worden.

Rechtsbijstand 
Met de rechtsbijstand verzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp tijdens een juridisch conflict welke is ontstaan in het verkeer. U kunt hierbij denken aan materiële schade en letselschade.

Verhaalsrechtsbijstand
Met de verhaal rechtsbijstandverzekering bent u met uw voertuig gedekt voor rechtshulp bij het verhalen van schade bij de tegenpartij. U kunt hierbij denken aan materiele schade en letselschade.

Meer informatie over particuliere verzekeringen?

Vul het aanvraagformulier in