Wie zijn wij

AFINAM is een onafhankelijk assurantiekantoor voor particulieren en bedrijven.

Wij bieden u een totaalpakket aan dienstverlening: advies, begeleiding én uitvoering. En blijven, samen met u, de ontwikkelingen in uw financiële situatie volgen. Daarbij richten wij ons steeds op een optimale balans tussen alle aspecten van uw financiële huishouding. Zodat u maximaal kunt profiteren van uw financiële mogelijkheden. Nu en in de toekomst.

Een deskundig advies is maatwerk. Het heeft immers alles te maken met uw persoonlijke omstandigheden, wensen en doelstellingen. Dat betekent dat wij uw persoonlijke situatie goed moeten kennen. Bovendien denken wij graag proactief met u mee en anticiperen we op verwachte ontwikkelingen. Ook daarvoor is het noodzakelijk dat wij een goed inzicht hebben in uw situatie. En zijn een persoonlijke benadering en goed persoonlijk contact dus van groot belang.

Of het contact goed is, is afhankelijk van de personen in kwestie zelf. Van de vraag of het ‘klikt’ en er een stevige vertrouwensbasis is. Wij zullen er in ieder geval van onze kant alles aan doen om u zich thuis te laten voelen bij AFINAM.

Onafhankelijkheid is essentieel voor een deskundig advies en de uitvoering daarvan. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan enige financiële organisatie. Wél hebben wij goede contacten en ruime ervaring met vrijwel alle grote verzekeraars, banken en financiële instellingen. Uit hun aanbod selecteren wij voor u de producten of diensten die het beste bij u en uw financiële situatie passen.

Het vernieuwende van AFINAM vindt u met name op het gebied van automatisering. Zo is het gehele kantoor digitaal ingeregeld. Geen onnodige papierstapels en alles direct inzichtelijk. Daarnaast versnelt het het administratieve traject aanzienlijk. Ook de verzekeringsmaatschappijen richten zich steeds meer digitaal in waardoor we aanzienlijk sneller kunnen schakelen.

Ondanks onze ‘vernieuwingsdrang’ zijn wij een traditioneel kantoor. Hoe innovatief onze intenties ook zijn, kwaliteit, betrouwbaarheid, service en discretie staan voorop.

Vacatures

Op dit moment hebben we geen open vacatures. Voor een open sollicitatie kunt u mailen naar info@afinam.nl.