Inboedel

Het is een geruststellend idee als u weet dat uw inboedel goed verzekerd is dankzij een inboedelverzekering. Alles wat verhuisbaar is valt onder uw inboedel.

Met een inboedelverzekering is uw inboedel onder meer verzekerd tegen schade en diefstal, schade door brand, blikseminslag, luchtvaartuigen en ontploffing. Daarnaast krijgt u, wanneer er bij brand een deel van de inboedel verloren gaat, in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Voorkom dat u onderverzekerd bent

Wanneer u nieuwe meubels koopt of bijvoorbeeld een grotere tv aanschaft kan de waarde van uw inboedel wijzigen. Het is daarom belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw inboedelwaarde klopt. Onze inboedelwaardemeter kan u helpen met het vaststellen van deze waarde. Zo voorkomt u dat u bij schade maar een deel van de schade vergoedt krijgt en bent u voor het juiste bedrag verzekerd.
Een ingevulde waardemeter geeft vaak recht op 5 jaar garantie. In deze gevallen ontvangt u voor de afloop van de garantie een bericht en heeft u de mogelijkheid om de garantie op weer te verlengen.

Meer informatie over particuliere verzekeringen?

Vul het aanvraagformulier in